Valokuvia Kiilomajalta ja sen ympäristöstä Saariselällä

Porot liikkuvat usein majan pihapiirissä.

Porot liikkuvat usein majan pihapiirissä.

Valitse kuva:

Kiilomaja on Kakslauttasen alueen ensimmäinen lomamaja. Maja otettiin käyttöön 1950-luvulla. Kakslauttasen joki lipuu aivan majan sivuitse. Uimapaikka on vain muutaman askeleen päässä saunasta joen alajuoksun suuntaan. Kesä on tullut Kiilomajalle. Alkukesä on usein mitä parhain ajankohta Lapinreissulle. Perkkatie kulkee aivan majan vierestä ja se pidetään auki talvellakin. Lapissa hangen korkeus voi olla jopa toista metriä, joten lumitöitäkin riittää. Saunapolku kutsuu hiihtolenkin jälkeen.

Nokipannukahvit porisemassa kevätauringon paisteessa. Jos suksi ei luista, voi lähteä vaikka Saariselälle kylpylään uimaan. Puuhella on sekä hyvä lämmön lähde että mitä parhain keittoalusta. Takka antaa lämpöä ja tunnelmaa iltapimeällä. Saariselän alueen loistava latuverkosto avautuu aivan majan kulmalta. Jos suksi ei luista, voi lähteä vaikka Saariselälle kylpylään uimaan.

Syksyn ruska hehkuu Kakslauttasjoen mutkassa. Maaruskassa loistaa kaikki keltaisen ja punaisen sävyt. Porot liikkuvat usein Kiilomajan pihapiirissä. Porot liikkuvat usein Kiilomajan pihapiirissä
© 2020 Savukosken Sora ja Kulta oy