Kiilomajan perustiedot

Kiilomajan rakennukset Kiilomajalla on kaksi rakennusta. Sauna ja puuvarasto ovat erillään mökistä.

Mökissä on kaksi huonetta: keittiö ja kammari. Kammarissa on takka ja tukevat kerrossängyt neljälle hengelle. Sängyissä on peitot ja tyynyt, mutta vierailijan on tuotava omat liinavaatteet.

Sisäkuva Kiilomajasta Mökissä on hyvät edellytykset valmistaa ruokaa: hella, sähkölevy, mikrouuni, jääkaappi ja ruokailuvälineet.

Mökissä on hyvä majailla vuoden ympäri. Kylmimmät pakkaset vaativat yöpyjältä karaistunutta luonnetta ja kunnon varusteita.

Talvinen jokimaisemaKiilomajan lähistöllä on loistavat harrastusmahdollisuudet. Urho Kekkosen kansallispuistoon vievät hiihtoladut ja retkipolut kulkevat aivan majan läheltä. Kiilopään ja Kaunispään tunturit sekä Saariselän keskusta sijaitsevat lyhyen patikointimatkan tai muutaman minuutin ajomatkan päässä.

Kiilomaja soveltuu omatoimiselle lomailijalle. Viikkovuokra on 350€/v paitsi sesonkiviikot (viikot 10-17) 400€/v. Vaihtopäivä on lauantai, ellei toisin sovita. Hintaan sisältyvät polttopuut. Liinavaatteet on tuotava itse, samoin vierailija huolehtii ja vastaa siivouksesta.

Ajo-ohje

Ajo-ohje (kartta) Kiilomajalle
Avaa kartta isompana »

Ajo-ohje nelostieltä:
- Käänny tieltä numero 4 Kiilopääntielle
- Hotelli Kakslauttasen alueen jälkeen käänny oikealle Perkkatielle ja aja noin 300m
- Kiilomaja on tien oikealla puolella

© 2020 Savukosken Sora ja Kulta oy